Alla inlägg den 31 mars 2010

Av sandra karlsson - 31 mars 2010 22:25

Hej orkar inte att sätta mig och skriva ett jätte inlägg i kväll. Känner att ögonen sitter nere vid knäna, så jag skall ta och hoppa in i duschen å sedan dejta min kudde tänkte jag. I morgon kommer min morgontupp att gala klockan 5.30 för då är det dax att vakna till jobbet som håller på mellan 7-16.. Efter jobbet sall jag å mina små boys gå ut och städa på trädgården och sedan skall det påskas lite här hemma. Kommer med info om det i morgon..


                 Vill önska alla en god natt så hörs vi i morgon.. KRAMIZZZ                                                      
                                         
                                            

Av sandra karlsson - 31 mars 2010 12:09

Hej då var det dax att klicka lite igen. Tyckte inte det var längesedan man satt här och klickade ett nattinlägg. Tänk va nätterna går fort.


I allafall i dag hade jag åter igen tänkt att jag skulle få lite sovmorgon men icke som nicke telefonen ringde 8,15 och i andra ändan var det min älskde mamma som ringde och frågade om jag kunde följa med min minsta lillebror (17 år)till läkaren. Han har under en längre tid haft utslag och klåda på kroppen och i hårbotten och dom ger honom bara mer och mer mediciner och säger att det nog skall bli bra snart. HMMM ARG.. Så i dag skulle stora syrran följa med om slå näven i bordet och kräva ett prov på vadsomhelst. Sist han var där så sa dom att det ant var pälsallergi och att dom skulle göra sig av med sin katt MEN HALLÅ då vaknade jag till. Man kan väl endå inte göra sig av med en medlem hur som hels innan man ens vet om hon var boven. Så nepp.


I dag kom vi dit och jag sa att dom skulle ta prover iallafall och så blev fallet. Så nu skall vi vänta på dom svaren innan vi kunde gå vidare med något annat. Läkaren vi träffade i dag pratade om ev köld allergi så Robert som min bror heter fick lite recept på lite salvor och nya piller som han skall prova ett tag å se innan provsvaren kommer.


Nu sitter jag hemma hos mamma och känner mig som en ballong. Vi tog en liten snabbis till mc donlads och smällde i oss en kycklingburgar meny för mat behövde vi ju ha och snabbt skulle det går för han skulle till skolan och jag skall snart till jobbet.


På jobbet i dag skall vi spela bingo och fika jag å mina goooa tanter *AH* ej att förglömma vi har en farbror i våran lilla grupp. Jag brukar säga våran lilla tupp i hönsgården :-) *skrattar*


Efter jobbet blir det en tripp till affären och sedan hem till min pappa med en liten påskblomma kombinerad present. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på..


Just det i morse så lämnade jag en liten påskhare på dagis. Min lilla son Hampus skulle ut med dagis å påska i dag så han hade en vit kanin dräckt på sig SÅ JÄVLA SÖT om jag får säga det själv. LOVAR att sätta ut en bild i kväll när jag kommer hem till kameran..


Ha nu en underbar dag så hörs vi i kväll..kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards