Alla inlägg den 28 mars 2010

Av sandra karlsson - 28 mars 2010 19:52

Hej här kommer dom 2 första bilderna som jag lovade att lägga ut från gårdgen..


Min underbara dotter Cecilia (brudnäbb)

 


Min bror Patrrik och hans fru Christina.. SÅÅÅ fina..

  

Av sandra karlsson - 28 mars 2010 14:15

Hej nu är jag tillbaka igen, känner att det har vat lite mycket ett par dagar så jag har typ ramlat i säng när solen gått ner. skall ge er lire recension sedan i fredags.


Dagen började med att vi skulle ta en snabbsväng till Alingsås för min dotter skulle köpa kläder till min brors bröllop som var i går där hon skulle vara brubnäbb. Det hela slutade med att vi sprang i nästan varrenda affär i hela alingsås innan vi fick tag i det vi ville ha och var nöjda med. Det gick från en klänning på 179 :-till ett kvítto på ca 2000 kronor *haha* men då var det både klänning,tights,smycken,skor och ah lite bonuskläder slank ner också. Sen var min man på shopphumör också för första gången på MYCKET länge så hittade han lite kläder ock skor han också. Efter denna shopping så var dagen nästan slut och när kvällen kom så hade vi vänner här här hemma som vi mummsade tacos med.


Sedan var det den stora dagen LÖRDAG då Christina Wästerholm skulle bli fru Karlsson. Vi skulle vara i kyrkan klockan 15.00 för att bevittna detta äventyr. Tänk min lille bror patrik som gått från sängslase till en gift man det trode vi ALRDRIG nån i familjen men ett STORT GRATTIS till er båda. Bröllopet var mycket fint och jag måste erkänna att det kom allt lite tårar på mina kinder både när jag såg Ninna och Patrik i kyrkan men mest för att jag satt där som en VÄLDIGT stolt mamma till en underbart fin brudnäbb.Fick just uppleva att min lilla cilla inte längre är en liten cilla utan börjar bli en stor dam. JAG VAR SÅ STOLT.


Efter bröllopet bjöds det på mat och underhållning med mycket skratt och prat. Maten var UNDERBART god. Potatisgratäng med helstekt fläskfile och kantarellsås till det serverades lite sallad och bröd också, mycket gott och sen till fika var det bröllops tårta och senare på kvällen lite ost bricka. Vi valde dokl att lämna innan fikat kom men jag fick höra i efterhand vad som serverades till kaffet. Vi hade våran stora son Kristoffer med oss och det gick jätte bra med sedan när john blund började knacka på så kan det bli lite väl bra å roligt så vi valde att åka hem när det va som bäst för alla. Men vi önskar Patrik och Christina all lycka i framtiden.


I dag är det en heeelt vanlig grå söndag och vi har inte gjort så spec mycket mera än att vaknat ätit frukost handlat och slappat. Nu är min man och min dotter på väg till Alingsås för Cilla skall spela fotbolls match så vi håller alla tummarna nu att det skall gå vägen på deras första ute match för i år.(min man är tränare för vedums F 12)


Nu skall jag ta ock förbereda maten som i dag får bli köttfärslimpa men jag försöker att titta in en sväng i kväll också.. kram på er alla...


Lite bilder från gårdagen kommer i kväll när jag får lite hjälp ;-)



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards